Luxury Academy: Între primele secunde și personal branding

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare. Desigur, aceasta se știe foarte bine și s-ar zice că nu mai prezintă nicio noutate, dar…Uneori sunt necesare doar primele secunde pentru a înțelege, Alteori, pentru tot ceea ce înseamnă personal branding e necesar mult mai mult.

Dacă nu știați, Luxury Academy este unica academie din România care formează specialiști în hair style, make-up, fashion design și, surpriză,  consultanță de imagine!

Programul Luxury Academy se adresează persoanelor începând cu vârsta de peste 16 ani, din România, care sunt pasionate de Haistyle, Make-up sau Fashion Design și vor să înceapă o carieră în aceste domenii sau au experiență și vor să evolueze, sau vor o nouă provocare în carieră.

Principalele trenduri și subiecte vizează module didactice intensive dar și cele mai noi tehnici în domeniu, predate de trainerii academiei. Luxury Academy are ca scop dezvoltarea unei comunități care să dobândească o nouă viziune estetică, un cadru care va beneficia de toate elementele pentru creșterea profesională, la cele mai înalte standarde internaționale.

Pentru prima oară în România, trainerii Luxury Academy au realizat prima consultanță de imagine la evenimentul de lansare din București, în februarie anul acesta, un eveniment organizat de către Peitho PR.

Aura Anghel, Fashion Editor, Consultant în Imagine pentru Festivaluri precum Cannes, San Remo și Fondator Luxury Academy declară: “Sunt bucuroasă că proiectul Luxury Academy se dezvoltă în România, și este o ocazie unică pentru cei care vor să înceapă o carieră în Fashion System, fie că optează pentru Hairstyle, Fashion Design sau Consultanță în Imagine. Luxury Academy oferă posibilitatea celor care  doresc să învețe cele mai noi tehnici, de la cei mai buni experți în domeniile lor de activitate”.

De asemenea, Manuela Faganelli, președintele primei agenții din Italia, Gold Black Style Milano, dedicată zonei de lux în Consultanța de Imagine, personal shopper și experiente de Lux, pentru o clientelă internațională cu profil înalt, consider că „Luxury Academy este un proiect foarte interesant care va avea foarte mult succes deoarece România este o țară în dezvoltare cu mult potențial. Sunt foarte fericită să fac parte din echipa academiei, și cu siguranță această experiență va rămâne de neuitat”.

În cele din urmă, collect education, not things! 🙂

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s