Fermecător: Kirk Douglas la 100 de ani!

“Singura mea treabă este să fiu sănătos şi odihnit ca să îmi fac apariţia şi să fiu fermecător. Şi, desigur, să ofer un mic speech improvizat pe care îl voi fi exersat cu logopedul meu, astfel încât oamenii să mă înţeleagă”…

Declarația îi aparține lui Kirk Douglas care se “pregătește” de împlinirea incredibilei vârste de 100 de ani! Actorul va aniversa 100 de ani pe 9 decembrie, cu o petrecere de proporţii, ce va fi găzduită de fiul său Michael şi de nora sa, actriţa Catherine Zeta-Jones.

michael-douglas-catherine-zeta-jones-kirk-douglas

Fiul său, Michael, a povestit recent într-o emisiune din Marea Britanie că petrecerea va fi una memorabilă: “Mă ocup cu planificarea petrecerii. Mi-am zis că mai bine să facem un soi de dineu, dar tatălui meu nu-i place să privească oamenii în timp ce mănâncă, aşa că am zis ‘Hai să facem un ceai’, şi aşa va fi, încercăm să punem la punct toate detaliile, dar se pare că va fi ceva de proporţii”.

Kirk Douglas a jucat în primul său film în 1946 – un noir clasic intitulat “Dragoste ciudată/ The Strange Love of Martha Ivers”. S-a remarcat apoi în filme precum “Gunfight at the O.K. Coral”, “Călăreţul singuratic/ Lonely Are the Brave” şi “Umbra unui uriaş/ Cast a Giant Shadow”. Pe parcursul carierei sale prestigioase, Kirk Douglas a primit trei nominalizări la premiile Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele “Van Gogh/ Lust for Life”, “Urâtul şi frumosul/ The Bad and the Beautiful” şi “Champion”. Deşi nu a câştigat niciodată Oscarul pentru interpretare, a primit din partea Academiei de film americane un premiu onorific, care i-a fost înmânat de Steven Spielberg în 1996.

 

“Mi se cere întotdeauna sfatul unei vieţi luni şi sănătoase. Nu îl am. Cred, totuşi, că suntem aici pentru un scop. Am fost cruţat după accidentul de elicopter şi după accidentul cerebral pentru a face mai mult bine în lume înainte de a o părăsi” – Kirk Douglas

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s