Zâmbetul Rivierei pentru anotimpul canda

Personalități, bloggeri, influenceri au luat parte de curând la evenimentul de preview al colecţiilor C&A Toamnă/Iarnă 2016 pentru femei, în Bucureşti. Noua colecţie va fi disponibilă în peste 20 de ţări europene după data de 17 august 2016.

C&A inelec&acolectiatoamnac&acolectiatoamnabehappy

Haine interesante, accesorii minimaliste, mult auriu, auriu vanilat, auriu dulce parcă nu de toamnă, ci de un anotimp al tuturor anotimpurilor, dantelă, metal, paiete de veșnică Rivieră – cu soare zâmbind indiferent de anotimp, argintiu – dar argintiul unei ierni topită în frunzele verzi de pe meleagurile mediteraaneene…Ce mai, multă natură revărsată pe și în haine sortite nu pentru un must have de sezon, ci pentru un eternal have. Remarcabile bijuteriile C&A (și am înțeles că,  în acest sens, brandul are o creatoare nouă, plină nu numai de har, ci de un simț al futurismului “past feeling”). Și încă ceva: „decorul” ales pentru prezentare , respectiv KID YOU NOT – unul dintre cele mai recente bistro-uri inaugurate în Capitalei, a adus un plus de farmec și inedit. Mai ales că bistro-ul are un specific organic, natural , motto-ul colecției fiind însăși NATURA!

Să nu omitem colecţia pentru tineret, CLOCKHOUSE, cu piese de inspiraţie college, preepy sau geek. De asemenea,  în general, colecţiile C&A reprezintă o “muncă“ de echipă,  în birouri de creaţie aflate în sediile companiei din Dusseldorf şi Bruxelles.

PS-Toamna și iarna se văd mult mai bine cu ochelarii C&A 🙂 EUSMILING

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s