Be Boho in Dressing Room!

Cea de-a 20-a ediție Dressing Room BOHO International Edition se va „întâmpla” sâmbătă, 25 iunie, la Tète-à-Tète, în Parcul Herăstrău.

bohobazar1

Și se…întâmplă exponate prețioase cu aer boem, piese unicat de design vestimentar românesc și tradițional peruan, arta și simbolistica incașă, accesorii din piele, bijuterie de autor românească și argentiniană, o selecție de obiecte de artă modernă și fotografie a unor artiști consacrați. Plus prăjituri, torturi și plăcinte sănătoase (bio), făcute în casă!

Dressing Room BOHO International Edition este o ocazie de a vedea artiști și designeri romani, dar și străini, într-un singur loc, de dimineța până seara. Iar seara, concert special de jazz cu Ruxandra Zamfir (voce) și Sorin Romanescu (chitară).

Participanții Dressing Room BOHO International Edition sunt: George Neagu (design vestimentar), Inca Land (vestimentatie si bijuterii traditionale peruane), Cornel Lazia (fotografie),  Alina Simion (bijuterie de autor), Andreea Lazarescu | Ceramic Sparrow (ceramica pictata), Al Pann (arta contemporana), La pietre (sculptură mică), LivingenBermudas (bijuterie de autor), Ștefan Muscă (design vestimentar), Oana Vasiloiu (design accesorii piele).

bohobazar

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s