Ești “canda”? Fermecătorul urban à la dolce vita

Pe parcursul secolelor al 17-lea și al 18-lea strămoșii fondatorilor C&A explorau deja noi idei prin care să întâmpine nevoile clienților lor…

Cine s-ar fi gândit pe atunci că acum, în această perioadă, vom vorbi despre noutățile C&A România legate de colecția Spring/Summer 2016 din departamentele pentru femei, CLOCKHOUSE by C&A și Swimwear, despre fotografiile de produs ale firmei, dar și despre lookbook-urile colecțiilor? Exact cei care explorau demult noi idei s-au gândit, în felul lor, că se va ajunge aici întrucâtva.

C&ASPRING C&ASPRING2

Provenind din micul oraș german Mettingen, de la granița cu Tările de Jos, strămoșii lui Clemens și ai lui August erau de mult comercianți de succes în nordul Olandei. Ca negustori de in ei părăsiseră ferma familiei în 1671 pentru a-și vinde marfa. În anii 1830 Clemens și August erau deja ucenici în Mettingen, învățându-și bine meseria încă de pe atunci. Vremurile au trecut, dar nu şi ideile inovatoare ale brandului. De la începutul secolului XX, C&A şi-a făcut un obicei din a transforma ultimele tendinţe în modă în colecţii accesibile publicului larg.

În prezent, moda sustenabilă de „tip canda” se mixează în mod fermecător cu un iz al hainelor urbane à  la dolce vita. Cam atât. Deocamdată…:)

C&A Swimwear 2016canda001

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s