:) “Swing The Vote”. Cu Postmodern Jukebox

Originala trupă Postmodern Jukebox lansează un nou album, intitulat extrem de inedit: Swing The Vote”. Atenție: Ei știu cum să facă muzica atât de interesantă încât să devină virală!

jukeboxPMJ_SwingTheVote_BowTie (1) jukeboxEMilyButlerPhotography-3986

 Inspirat de campania electorală americană, discul reunește o serie de colaborări cu membri mai vechi ai familiei Postmodern Jukebox – Shoshana Bean, Robyn Adele Anderson sau Ariana Savalas, dar și voci noi – Addie Hamilton sau Brielle Von Hugel. Senzația internetului va cânta în premieră la București cu puțin înainte de alegerile din Capitală, pe 29 mai, la Sala Palatului. Biletele VIP și locurile din sectoarele B, C, K, L sunt epuizate în acest moment, spectacolul fiind organizat de Events. 

“Dragi români,

În acest an, în America suntem în mijlocul uneia dintre cele mai dezbinate campanii electorale din istoria politică americană. Și înțeleg că și în România încercați aceeași senzație. Cu toții suntem în căutarea unui candidat ca nimeni altul, un candidat care să poata unifica și aduce optimism, bucurie… și muzică autentică, reală, concetățenilor noștri. Aici intervenim noi”, spune cu umor Scott Bradlee, creierul proiectului Postmodern Jukebox. Albumul “Swing The Vote”este disponibil pe ITunes și Google Play, și include piese precum Hollaback Girl – Vintage Swing Gwen Stefani Cover ft. Robyn Adele Anderson sau Cry Me A River – Vintage ’50s R&B Justin Timberlake Cover ft. Von Smith.

Într-o fișă de candidați la bună-dispoziția oricărui cetățean îndrăgostit de muzică, cei de la Postmodern Jukebox sunt foarte convingători. Apăruți peste noapte din adâncurile Internetului, povestea lor de succes e visul oricărui debutant. Au plecat de la un videoclip înregistrat cu volumul dat la minim, ca să nu deranjeze vecinii, în sufrageria lui Scott Bradlee. “Thrift Shop”, un produs al câtorva muzicieni talentați, plătiți cu sandvișuri pentru contribuția lor, cu Robyn Adele Anderson la microfon, face peste noapte 100 000 de vizualizări pe YouTube. Era doar începutul…

Biletele rămase în vânzare la spectacolul de la Sala Palatului costă 120, 160 și 200 lei, în funcție de distanța față de scenă.  Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, la sediul Eventim din București.

jukebbbbbb13076814_1032671343446427_1768465052671240892_n

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s