Peste 500 de participanți, români și străini, la History of a lost Love DANCE

Capitala a găzduit în perioada 15-17 aprilie evenimentul History of a lost Love DANCE Festival, festival internațional de dans, aflat la cea de-a doua ediție, desfășurat la Hotel Caro, București. Timp de 3 zile și 3 nopți, peste 500 de participanți, români și străini, dansatori profesioniști și amatori au fost prezenți în cadrul festivalului, unde au socializat, au învățat de la artiști internaționali consacrați pași și mișcări pentru a-și îmbogăți cunoștințele în materie de dans și muzică în cadrul workshopurilor sau a petrecerilor.

dansptblogpeintureIsabel10b

„History of a lost Love DANCE Festival a însemnat în această a doua ediție un eveniment plin de energie, optimism și dragoste. Am adus laolaltă culturi și genuri muzicale diferite, de unde oamenii au putut să aleagă și să încerce diferite stiluri de dans. Cu toate că ediția a doua 2016 tocmai s-a încheiat, deja am început să lucrăm la ediția a treia din 2017 și unde suntem în discuții avansate cu artiști din țări și culturi diferite”, a subliniat Ioana Lupescu, dansator și organizator History of a lost Love DANCE Festival.

dansptblog84347915_o

La eveniment participanții au socializat și legat noi prietenii cu alți îndrăgostiți ai dansului atât din România cât și din străinătate.

Detalii despre artiștii care au sustinut workshopuri și programele din cadrul History of a lost Love DANCE Festival pe site-ul www.historyofalostlove.com.danswokshop_free_mind_spirit

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s