Copiii vedetelor la Kids Fashion Week 2016. Premieră de excepție pentru designerul Cătălin Botezatu

Multe surprize fashion și o premieră de excepție – Cătălin Botezatu cu prima colecție de modă dedicată copiilor, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele unui eveniment inedit care se va desfășura, în perioada 27-28 februarie, în Capitală: prima ediţie Kids Fashion Week.

Afis kids fashion nouEvenimentul doreşte să se poziţioneze în topul festivalurilor de modă din România și va aduce pe podium designeri români și branduri din industria de modă pentru copii. Asociația Culturală Dominium, în colaborare cu Teatrul Excelsior București, este cea care vă invită la prima ediţie Kids Fashion Week, evenimentul fiind realizat cu sprijinul Metropolitan Life și prezentat de Bianca Ioniță. Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în modă pentru copii, impuse de designeri şi branduri precum: Cătălin Botezatu, Rita Mureșan, Clara Rotescu, Maria Simion, Aioffe Boutique, Ambra Design, Chicco, Atelierele Ilbah.

kidswonderlolitapozabun

(Foto: colecția Wonder Lolita Lolicious by Maria Simion)

 

 

 

 

 

Totodată, pe podiumul KFW va fi lansată, în premieră internațională, colecţia de haine pentru copii semnată Cătălin Botezatu.

KIDScatalin-botezatu

Lăsând un pic la o parte varianta oficială 🙂 a evenimentului să tragem cu coada ochiului …din spatele cortinei 😉 . Respectiv: prima seară KFW (sâmbătă 27 februarie, de la ora 19.00) va fi deschisă de către Clara Rotescu – cu colecția Miau (colecție cu care va fi prezentă în Abu Dhabi și în Dubai) și va fi “închisă“ de către Rita Mureșan – cu colecția Girls only. Cea de-a doua seară (duminică, 28 februarie, de la ora 19.00) va fi deschisă de către Maria Simion – cu colecția Wonder Lolita Lolicious și se va încheia cu piesa de rezistență: prezentarea Cătălin Botezatu Kids. Și, prin această prezență, evenimentul de fapt continuă în mod inedit, deoarece cei care vor evolua pe podium în cadrul prezentării colecției lui Cătălin sunt următorii…copii de vedete: Irinuca (fetița lui Irinel Columbeanu), Carla (fetița actriței Paula Chirilă), Sophia (fetița lui Dan Cruceru) și surprizele nu se opresc aici.

Follow the event and Stiletto 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s