La o cafea High-end cu Strauss

maxresdefault

 

În 4 zile de la prăjire, aromele volatile se amestecă pentru a-i conferi cafelei cel mai bogat gust. După aceea, vârful de arome poate fi savurat doar în următoarele două săptămâni…
Proaspătă de la prăjire până la măcinare. Personalizată din origini pure.
O cafea High-end. Ar fi băut Strauss (oricare Strauss din marea familie regină a valsurilor) aşa ceva? Nu ştim…

Ceea ce ştim este că o astfel de cafea tocmai a fost „lansată”, de către Compania Strauss: Doncafé Fresh – cea mai proaspătă cafea din România. Care „poate fi personalizată după gustul fiecărui consumator”. Originile sale vin din FRAIJANES Guatemala, GITURA Kenya, SIDAMO Ethiopia și TARRAZU Costa Rica, conferind cafelei note florale, de citrice, migdale, ciocolată sau caramel.

DoncafeBunaunnamed

 

Unde poate fi…încercată această „new coffee in town”? La Manufaktura by Doncafé (Mega Mall Bucureşti). Un altfel de coffee shop din România și pentru că introduce, alături de cafeaua proaspătă, un întreg meniu culinar menit să completeze diversitatea aromelor de cafea proaspătă. Astfel, au fost alese pastele Fernando Pensato, patiserie, vinuri fine, precum și salate, ceaiuri reci și sucuri naturale preparate în locație în fiecare dimineață. Pasta bar, barul cu vinuri, zona de sucuri, toate sunt amplasate „în jurul” Doncafé Fresh…

By the way: Richard Strauss (compozitorul) dormea 10 ore pe noapte. Ne-ar fi plăcut să îl vedem dormind (aburindu-i cafeaua primprejur), cu capul pe masă la Manufaktura 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s