Vrei să fii sexy? Decolteul Bardot – vedeta verii 2015! Cum să-l porţi

8dfc600124ac5a57fac257df1d02fdef_L“Decolteul Bardot” – croiul care lasă dezgoliți umerii femeilor, readus în modă în anii 1960 de legendara actriță franceză al cărei nume îl poartă, a revenit în forță în moda acestei veri.

Așa cum se poate constata analizând toaletele afișate de celebritățile feminine la cele mai recente evenimente mondene din lume, cum ar fi Festivalul de Film de la Cannes, potrivit publicaţiei Hola. Decolteu barcă sau off the shoulder — sunt alte denumiri ale acestei croieli, care a avut mai multe perioade de glorie de-a lungul istoriei și a fost relansată de Brigitte Bardot în secolul trecut. În 2015 face furori atât pe stradă, cât și în colecțiile marilor designeri precum Delpozo, Balenciaga, Jenny Packham sau Marchesa, ce au dorit să-i aducă un omagiu vedetei franceze.

Au tăiat partea de sus

Pe timp de zi, acest decolteu se potrivește la bluze transparente cu imprimeuri florale sau în dungi, precum și la rochiile vaporoase, cu partea de sus fronsată pe un elastic astfel încât, dacă se dorește, să poată lăsa umerii liberi în toată splendoarea lor. Pentru toaletele de seară, decolteul Bardot este recomandat mai ales la rochii cu croială dreaptă sau mulate pe corp, în cea mai diversă gamă de combinații coloristice.

Ideea a fost repede preluată și de firmele low cost, care au ‘tăiat’ partea de sus a tricourilor, bluzelor și rochiilor pentru a face din umeri adevărații protagoniști ai zilelor călduroase care vor veni.

După cinci decenii de la (re)lansarea lui, starurile actuale mizează din nou pe acest decolteu foarte feminin, cu care se afișează în diferite ocazii. Actrița americană Charlize Theron și-a promovat pe Croazetă, noua peliculă, ‘Mad Max: Fury Road’, apărând la conferința de presă într-o ținută ‘all black’, cu o rochie scurtă din piele, cu franjuri în partea inferioară și cu decolteu Bardot acoperit cu tul. Iar lista poate continua.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s