Adevărul despre Brigitte Bardot. Prima apariție televizată din ultimii 12 ani

brigitte-bardot030-465x390BB – simbolul perfect al senzualității
TV5 MONDE difuzează astăzi un interviu în exclusivitate acordat de Brigitte Bardot, de la 19.30.

Un interviu fără tabuuri și concesii, care reprezintă prima apariție televizată din ultimii 12 ani, cu actriţa care a marcat istoria cinematografiei franceze şi a celei mondiale.

De la ora 22.00, canalul francofon a programat “Manina, la fille sans voiles”, filmul care avea să marcheze începutul Mitului BB.

BB a redefinit radical imaginea feminității. Părul despletit, picioarele goale, hainele minimaliste, mimica bosumflată, atitudinile ei neglijente, latura sălbatică, sinceritatea, natura ei rebelă și sexualitatea neînfrânată au făcut din Bardot simbolul perfect al senzualității. De la primul său film, BB continuă să inspire pasiune, dar și controverse, generate de atitudinea și de luările sale de poziție pe plan social și politic.

Documentar excepţional

Pe 28 septembrie, anul trecut, Brigitte Bardot sărbătorea a 80-a aniversare. Cu această ocazie, echipa emisiunii “Un jour, une histoire”, i-au consacrat un documentar excepțional, ce conține imagini inedite de arhivă și extrase din cele mai cunoscute filme ale acestei actrițe

Deși a refuzat orice apariție televizată din 2003, starul a acceptat să-l primească pe realizatorul Laurent Delahousse chiar în casa ei de la Saint-Tropez, pentru un interviu exclusiv, fără tabuuri și concesii. Astfel, Bardot abordează toate temele: cariera, familia, bărbații, polemicile, părerile sale despre lumea de azi.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s