Imagini rare din viaţa femeii care a impus standardele voluptăţii feminine

1396564714-article-2595707-1cc898a700000578-598--465x390Un senzual pictorial cu diva blonda
Nu a însemnat numai picanterii, aventuri, droguri şi alcool.

Marilyn Monroe a însemnat mult mai mult. De-a lungul timpului subliniindu-se că „a impus standardele voluptăţii feminine”.

Printre lucrurile mai puţin cunoscute despre diva blondă se numără şi faptul că actriţa se ducea la sală pentru a da jos kilogramele. Şi făcea exerciţii fizice „comparabile cu cele pe care starurile de astăzi le fac la sală”.

Există imagini rare, care o surprind pe Marilyn în timp ce îşi urmează programul zilnic de întreţinere. Fotograful Philippe Halsman este cel care realiza un pictorial cu diva (cu puţin timp înainte de a apărea în “Domnii preferă blondele”), publicat de celebra Life Magazine. Iar imaginile o surprind pe Marilyn făcând exerciţii la sală.

Alb şi negru

Printre altele, senzualul pictorial alb-negru o înfăţişează ridicând greutăţi şi făcând exerciţii de mobilitate. Philippe Halsman avea să scrie mai târziu, că atunci s-a îndrăgostit de ea.
La puţin timp după apariţia pictorialului, actriţa avea să explice, într-un interviu (din 1952) pentru revista Pageant Magazine, cum se menţinea în formă. Astfel, Marilyn spunea că, în fiecare dimineaţă, timp de zece minute ridica greutăţi uşoare: „Nu repet ritmic în timpul exerciţiilor. Nu mai pot exersa dacă mă simt ca în armată”.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s