Ce deţin opt din zece femei. Cele mai tari LUCRURI INTIME din lume

prima10516862-492240550930366-8369134776483999979-nPotrivit statisticilor, opt din zece femei deţin ceva ce poartă la anumite ocazii şi nu numai.

Respectiv, un set de lenjerie de lux. Specialiştii în domeniu subliniază că tendinţele pentru lenjeria intima sunt în strânsă legatura cu cele din fashion. Iar în ultimul timp, lenjeria a fost scoasa la vedere de către designeri, în outfituri cu linie retro, glam rock sau boho-chic.

Dacă, în general, body-urile printate D&G erau considerate adevărate itemuri, de data aceasta Christian Dior aduce în prim plan body-uri din dantelă, Julien Macdonald scoate în relief corsetele de vampă, Louis Vuitton compune ţinute retro à la anii ’50, cu corsete din tweed, casele specializate în lenjerie – precum La Perla, Chantelle, Agent Provocateur sau Victoria’s Secret, propun ca materiale cheie şi piese de rezistenţă corsetul, babydoll-ul, transparenţele, dantela, tulul, voalul, satinul, mătasea, multă broderie şi aplicaţii valoroase din cristale sau pietre colorate.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s